На тестах помічений незвичайний прототип суперкара Ferrari 488 (фото)

0
6756
Зарубіжні видання опублікували фотографії з випробувань досить незвичайного прототипу Ferrari 488. Машина отримала «високовольтні» наклейки, що говорить про те, що авто має під капотом електрифікований двигун.
Ідея створення гібридного спорткара з’явилася у керівництва компанії Ferrari ще в далекому 2013 році – саме тоді нам показали гібридний суперкар Ferrari LaFerrari. У травні минулого року, італійський бренд представив SF90 Stradale – ще один гібридний суперкар потужністю 986 кінських сил. Схоже, що хлопці з Ferrari зрозуміли, наскільки вдалими (у всіх сенсах) можуть бути гібридні силові установки. 

«Шпигунські» фотографії частково замаскованого прототипу Ferrari 488 з «високовольтними» наклейками натякають на те, що команда інженерів компанії повним ходом працює над новим гібридним суперкаром.
На жаль, про загадковий прототипі Ferrari 488 можна сказати не так багато. Це може бути рання тестова версія електрифікованого 488 або навіть зовсім нова гібридна модель, яка в поточному модельному ряду компанії буде розташовуватися на сходинку нижче SF90. У будь-якому випадку, тестовий автомобіль піднімає більше питань, ніж дає відповідей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!