Станції сервісного обслуговування, яким довіряєш

0
63

Україна стрімко рухається в бік Європи. Сьогодні іноземні автомобілі, обслужені в офіційних дилерських сервісах, користуються дедалі більшою популярністю, а ціна таких авто значно вища за середню на ринку. Щоб забезпечити свій ТЗ найкращим ремонтом, подаруйте йому обслуговування майстрами європейської кваліфікації.

Жаданий сервіс поряд із вами

Від обраного власником автомобіля СТО залежить багато нюансів: якість виконаної роботи, швидкість ремонту, довговічність механічних вузлів та систем, а також безпека водіння в майбутньому. Саме тому до вибору станції технічного обслуговування потрібно підходити з особливою уважністю та обережністю. Водії іномарок схильні вибирати сервіси із сучасним обладнанням та кваліфікованим персоналом, тому найчастіше вибір падає саме на офіційні СТО.

Одними з надійних станцій технічного обслуговування в Україні залишаються СТО Холдингу GM GROUP. Висококваліфікований персонал, професійні станції обслуговування та сучасне обладнання дозволяють швидко та якісно виконувати ремонти різної складності. GM GROUP — український автохолдинг із майстрами, які пройшли професійне навчання та акредитацію безпосередньо в імпортерів автомобілів, представлених на дилерському майданчику.

Особливості сервісу

Всі сервісні станції Холдингу відповідають європейським стандартам та вимогам імпортерів. Клієнтами компанії можуть стати як фізичні особи, так і юридичні. В GM GROUP ремонт авто виконується фахівцями, які постійно проходять навчання щодо нових, сучасних технологій ТЗ. Це суттєво поліпшує якість послуг.

Спеціалісти компанії займаються не тільки ремонтом транспортних засобів, а й обслуговуванням авто, які потрапляють в салон за програмою Trade-In. До того ж автосервіс пропонує:

  • виконання діагностики, ТО і ремонту на професійному сертифікованому обладнанні;
  • використання оригінальних запчастин згідно зі специфікаціями з ремонту від виробника;
  • конкурентоспроможні ціни, які залишать приємне враження від співпраці;
  • обов’язкове спілкування менеджерів з клієнтом перед початком ремонту для уточнення всіх побажань і вимог по відновленню або перевірці авто.

Всі види ремонту проводяться тільки після повного узгодження списку робіт з власником авто.

Де знаходяться СТО Холдингу GM GROUP?

За понад 25 років безперервної роботи компанія створила цілу мережу СТО на території України. Сьогодні це 13 станцій технічного обслуговування, що розташовані у великих містах і приймають клієнтів з різними типами несправностей авто. Детальну інформацію про роботу та розташування СТО можна дізнатися на сайті Холдингу. Там же можна записатися на ТО.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!