Прогресивні шини Petlas для легкомоторного і вантажного автопарку

0
179

Передові автомобільні шини під торговою маркою Petlas – це запорука найвищого стандарту, стабільності та стійкості до інтенсивних операційних стресів. Їх створює однойменний турецький виробник, що працює з 1977 року, використовує лише атестовану первинну сировину і новітні інновації, що дає змогу створювати вироби чудового класу. З 2005 року авторські права на торговельну марку належать турецькому підприємству Abdulkadir Ozcan Co, яке вже довгий час є офіційним дистриб’ютором італійського корпоративного гіганта Pirelli.

Вигідне придбання гуми Petlas

За необхідності закупити шини Petlas, пропонуємо звернутися в наш інтернет-магазин tiresclub.com.ua, що надає великий ряд шин цього бренду. Привабливе ціноутворення роблять придбання вигідним у всіх проекціях, а ефективна система фільтрації спрощує відбір необхідного розміру. На всі автошини Petlas надається офіційна заводська гарантія протягом 12 місяців, що підтверджує клас виконання гумових товарів.

Власний склад шин у Запоріжжі дозволяє відправляти товари в найкоротші терміни. Безпосередні поставки шин з Туреччини, обходячись без послуг посередницьких компаній, позитивно впливають на ціноутворення, де відсутні зайві комісії та націнки. Це пояснює, чому клієнти з усієї України купують у нас автогуму Petlas.

Переваги покришок Petlas

Варто зазначити, що вся гума Петлас відповідає міжнародному стандарту якості ISO9001, що підтверджується письмовими сертифікатами. Шини цього турецького виробника впевнено входять в ТОП-продажів не тільки в Європі, але також Азії та США, що свідчить про надійність технологічності. До числа переваг гуми Petlas впевнено можна віднести наступне:

  • широкий асортимент шин, що випускаються;
  • паливна економічність за рахунок аеродинамічні властивості;
  • низький рівень шумового впливу;
  • особливий малюнок протектора, що забезпечує впевнене зчеплення з вологим і сухим асфальтобетонним покриттям;
  • прискорене відведення дощової води та бруду від плями контакту.

Стабільний випуск нових серій шин Petlas свідчить про постійний пошук нових конструкційних рішень, а також удосконалення виробництва. Активне використання нових технологій у поєднанні з багатоступеневою перевіркою якості формують упевненість у винятковій надійності випущених покришок.

FAQ

Що робить шини Petlas високоякісними та надійними?

Шини Petlas виробляються з використанням сертифікованої первинної сировини та передових технологій, що забезпечує їхній чудовий клас і стійкість до інтенсивних експлуатаційних навантажень.

Де можна придбати шини Petlas за доступною ціною?

Шини Petlas можна придбати в нашому інтернет-магазині /tiresclub.com.ua. Тут представлений великий ряд шин даного творця, а привабливе ціноутворення робить покупку вигідною у всіх аспектах.

Що робить наш автосклад в Запоріжжі унікальним?

Наш автосклад у Запоріжжі має можливість відправляти товари в найкоротші терміни. Завдяки прямим поставкам шин з Туреччини, минаючи послуги посередницьких компаній, ми можемо запропонувати найпривабливіше ціноутворення, яке не містить зайвих комісій і націнок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!