РІЗНЕ

Швидкісні шини Debica Presto UHP 2 для ваших літніх подорожей

Share

Доступна ціна та відмінні експлуатаційні характеристики – це головні переваги однієї з найпопулярніших моделей польського бренду. Шини Debica Presto UHP 2 отримали симетричний протекторний малюнок та пластичну, але в той же час дуже міцну полімерну суміш. Вони легко встановлюють зчеплення як з розпеченим на сонці асфальтом, так і мокрою дорогою в дощові періоди.

Будучи дочірньою компанією всесвітньо відомого американського Goodyear, виробник зміг успішно поєднати в одній моделі цілу низку вражаючих властивостей. Експерти, які проводили тест-драйви, зазначають, що покришки швидко та чітко виконують команди кермового колеса. Вони гарантують автомобілю керованість у звичайних та екстрених умовах. Особливо цінною ця якість стає, коли доводиться виконувати несподівані маневри чи лавірувати у потоці транспорту.

Автомобілісти, власники легкових автомобілів різних класів і типів, згодні з цією високою оцінкою. Додатковими плюсами вони також називають акустичний комфорт і довговічність. Покришки Debica Presto UHP 2 надійшли у продаж кілька років тому, тому відгуків та оглядів вже накопичилося чимало.

Підбір шин для конкретного транспортного засобу полегшує широкий розмірний ряд. Він включає моделі з діаметрами 16-19 дюймів, які чудово підходять для оснащення компактних та середньорозмірних авто. Любителям швидкісної їзди виробник пропонує випробувати низькопрофільну гуму. Колеса висотою 25%, 40% та 45% трохи відрізняються від високих шин. За рахунок своєї конструкції вони створюють ширшу пляму контакту з дорогою. В результаті можуть швидше набирати швидкість і легше маневрувати. Це добре видно за швидкісними індексами. Низькопрофільна гума Debica Presto UHP 2 супроводжується індексами W та Y, що відповідає параметрам 270 та 300 км/год.

Фахівці попереджають, що використовувати динамічні шини з низьким профілем потрібно тільки в межах міста або на шосе з якісним, рівним покриттям.

Про що говорить протекторний малюнок моделі

Шини з додатковим маркуванням UHP 2 стали продовженням лінійки високопродуктивних літніх шин. Її попередницею була покришка Престо UHP. Незважаючи на те, що нова розробка отримала свій власний унікальний дизайн, він трохи перегукується з малюнком попередньої модифікації. Зокрема, він базується навколо трьох поздовжніх ребер жорсткості, між якими проходять широкі водоевакуаційні канали. Однак малюнок дрібних ламелей, зазорів та прорізів зовсім інший.

Літні шини Debica Presto UHP 2 отримали безліч гострих зигзагоподібних граней, які посилюють тягово-зчіпні властивості на мокрій дорозі. Протекторні елементи розподілені по всій площі контакту так, щоб тиск був максимально рівномірним. Це не тільки забезпечує високий рівень комфорту, але й продовжує термін служби шин.

За рахунок зниженого опору коченню покришки можуть похвалитися паливною економічністю – кожен літр пального використовується економно та раціонально.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Названо найнадійніший гібридний кросовер, який можна купити у 2024 році

Незважаючи на весь скепсис з боку окремих експертів, гібридні технології продовжують розвиватися безпрецедентними темпами, а…

18.05.2024

Toyota, Nissan та Honda об’єднують зусилля для створення нового покоління автомобілів

Японія та японські виробники автомобілів продовжують робити нові кроки, щоб випередити своїх конкурентів. За повідомленнями,…

17.05.2024

Tesla Cybertruck зіткнувся із серйозною проблемою корозії

Кібервантажівка — це щонайменше спірний автомобіль. Але більшість фанатів Tesla, здається, прийняли його з ентузіазмом.…

17.05.2024

Новий Renault 5 б’є рекорди за попередніми замовленнями ще до старту продажів

Новий Renault 5 збирає рекордну кількість попередніх замовлень, незважаючи на відсутність оголошених цін та дати…

17.05.2024

На фото показали новий кросовер BMW X3

Німецький кросовер BMW X3 2025 зараз проходить етап дорожніх випробувань. Його вже неодноразово помічали під…

17.05.2024

Новий кросовер Dacia Stepway показали на неофіційних зображеннях

У гамі компанії Renault та її суббренду Dacia версія Stepway завжди була призначена для того,…

17.05.2024