Високотехнологічний бренд електромобілів VOYAH офіційно представлений у Норвегії.

0
75

10 березня 2022 року VOYAH, висококласний бренд електромобілів від Dongfeng Group, був офіційно представлений у Норвегії з боку “хмари”, а представники China Dongfeng Motor Industry Imp. & Exp. Co., Ltd. та норвезької компанії Electric Way підписали меморандум про співпрацю. Надалі норвезьким клієнтам буде запропоновано високопродуктивну продукцію електромобілів та відмінний сервіс.

Ма Лей, генеральний директор Dongfeng Imp. & Exp. Company, на церемонії підписання сказав: “Приїзд до Норвегії – це вихід VOYAH на закордонні ринки. У майбутньому ми зосередимося на продуктах та платформах VOYAH на різних європейських ринках для клієнтів.”

Тор’є Александер Сулланд, генеральний директор Electric Way Norway, сказав: “Нам дуже приємно співпрацювати з Dongfeng Motor, одним з найбільших автовиробників в Китаї, щоб представити VOYAH в Норвегії, першій зупинці в Європі. Нам не терпиться показати норвежцям VOYAH FREE, розкішний і комфортний електромобіль преміум-класу з хорошим запасом ходу та високим рівнем оснащення, інтелектом та відмінними експлуатаційними характеристиками, що відповідає потребам норвежців, безумовно хіт”.

Норвежці мають найвищу частку електромобілів у світі, що робить їх відправною точкою для швидкозростаючого китайського бренду нових енергетичних транспортних засобів. Dongfeng Motor Group створила команду з експорту до Європи, співпрацюючи в різних галузях – продукція, маркетинг, просування бренду, фінанси та післяпродажне обслуговування для просування зарубіжного проекту VOYAH, та почне європейську подорож Lantu тут, як велика інвестиція Dongfeng Group.

VOYAH відкриє свій перший виставковий зал у Клінгенбергаті, центрі столиці Норвегії Осло, а потім розпочне відкриття виставкових залів в інших містах, де VOYAH демонструватимуться та замовлятимуться онлайн. Перша модель, VOYAH FREE, буде запущена в Норвегії у червні та поставлена ​​у четвертому кварталі.

Згідно з планом, VOYAH розширюватиметься на європейські ринки, поступово покращуватиме компонування продукції, удосконалюватиме досвід використання продукції та обслуговування користувачів, створюватиме лейбл “китайська технологія” для розвитку бренду на міжнародному рівні.

  • Компанія: China Dongfeng Motor Industry Imp. & Exp. Co. Ltd
  • Контактна особа: Чен Хуа
  • Email: chenghua@dfmc.com.cn
  • Країна: Китай
  • Публікатор: TCB

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!