РІЗНЕ

Mercedes GLE 63 AMG Coupe – динамічний автомобіль представницького класу

Share

Німецький автовиробник Mercedes-Benz відомий високим стандартом якості, якому відповідав би весь модельний ряд. Машина має м’які обриси, а всі елементи екстер’єру підкреслюють продуктивність і швидкість авто.

Нове купе GLE поєднує в собі наочність позашляховика з маневреністю і елегантністю купе. Нове купе Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC доводить цю комбінацію до мислимих меж і дозволяє їй проявити себе у всій красі. Неповторний, енергійний зовнішній вигляд даного автомобіля утворюють разом чотири компоненти: решітка радіатора AMG з подвійною ламелью, передній бампер AMG, великі легкосплавні диски AMG з шинами розміру 285/45 R 21 спереду і 325/40 R 21 ззаду, а також задній бампер AMG.

Дизайн кузова продуманий до дрібниць: розкосі фари, напрямні лінії і впізнавана радіаторна решітка з фірмовим логотипом. Салон обладнаний таким чином, щоб всі деталі забезпечували комфорт водієві і пасажирам, а також підкреслювали високий клас автомобіля.

Зручні крісла з ергономічними підголівниками підтримують спину і розвантажують хребет під час тривалої їзди, а системи клімат-контролю і гарна шумоізоляція дозволяє створити в машині оптимальну атмосферу. Модель оснащена новітніми розробками в області безпеки і мультимедіа.

Що відрізняє купе Mercedes AMG GLE класса купе від інших авто?

На украънському ринку автомобіль представлений в двох основних комплектаціях, які мають двигун внутрішнього згоряння на 8 циліндрів. Виробник заявляє, що потужність може досягати 557-585 к. с., що в поєднанні з повним приводом забезпечує вражаючу динаміку і підвищену стійкість на дорозі.

Реальні водії відзначають такі особливості машини:

  • моментальний розгін з місця до 100 км / год за 4,3 с;
  • незважаючи на те, що витрата палива не дуже економний, він повністю виправдовується продуктивністю моделі;
  • можливість регулювання керма і сидінь, що дозволяє адаптувати салон під себе.

Також варто відзначити якість збірки Mercedes-Benz GLE 63 AMG, що забезпечує тривалу службу без поломок.

Для мене знайомство з GLE Coupe стало несподіванкою: разюче, наскільки несхожі автомобілі можуть ховатися під одним личиною! Причому особливу симпатію викликала AMG-версія – своїм поєднанням енергійного характеру і мотора без надлишкової потужності. Навіть шкода, що це живе шасі можна отримати і на інших, більш скромних версіях кросовера!

Розгінна динаміка ойкнути не примушує: на теперішній час 400 сил в двотонний кросовер можна вважати помірною потужністю. Але розганяється машина напористо, і, головне, без зволікання реагує на педаль газу. Секрет тут у додатковому електричному компресорі, який дублює турбіну на низьких оборотах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024

Відбувся дебют нових базових версій Mercedes-Benz EQA та EQB

У відповідь на зростання попиту на електромобілі Mercedes-Benz оголосив про значне зниження стартової ціни на…

02.05.2024

Tesla Model Y залишається найпопулярнішою моделлю американської марки

Tesla Cybertruck став одним із найбільш значних запусків в автомобільній індустрії США минулого року, не…

02.05.2024