Mercedes GLE 63 AMG Coupe – динамічний автомобіль представницького класу

0
15

Німецький автовиробник Mercedes-Benz відомий високим стандартом якості, якому відповідав би весь модельний ряд. Машина має м’які обриси, а всі елементи екстер’єру підкреслюють продуктивність і швидкість авто.

Нове купе GLE поєднує в собі наочність позашляховика з маневреністю і елегантністю купе. Нове купе Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC доводить цю комбінацію до мислимих меж і дозволяє їй проявити себе у всій красі. Неповторний, енергійний зовнішній вигляд даного автомобіля утворюють разом чотири компоненти: решітка радіатора AMG з подвійною ламелью, передній бампер AMG, великі легкосплавні диски AMG з шинами розміру 285/45 R 21 спереду і 325/40 R 21 ззаду, а також задній бампер AMG.

Дизайн кузова продуманий до дрібниць: розкосі фари, напрямні лінії і впізнавана радіаторна решітка з фірмовим логотипом. Салон обладнаний таким чином, щоб всі деталі забезпечували комфорт водієві і пасажирам, а також підкреслювали високий клас автомобіля.

Зручні крісла з ергономічними підголівниками підтримують спину і розвантажують хребет під час тривалої їзди, а системи клімат-контролю і гарна шумоізоляція дозволяє створити в машині оптимальну атмосферу. Модель оснащена новітніми розробками в області безпеки і мультимедіа.

Що відрізняє купе Mercedes AMG GLE класса купе від інших авто?

На украънському ринку автомобіль представлений в двох основних комплектаціях, які мають двигун внутрішнього згоряння на 8 циліндрів. Виробник заявляє, що потужність може досягати 557-585 к. с., що в поєднанні з повним приводом забезпечує вражаючу динаміку і підвищену стійкість на дорозі.

Реальні водії відзначають такі особливості машини:

  • моментальний розгін з місця до 100 км / год за 4,3 с;
  • незважаючи на те, що витрата палива не дуже економний, він повністю виправдовується продуктивністю моделі;
  • можливість регулювання керма і сидінь, що дозволяє адаптувати салон під себе.

Також варто відзначити якість збірки Mercedes-Benz GLE 63 AMG, що забезпечує тривалу службу без поломок.

Для мене знайомство з GLE Coupe стало несподіванкою: разюче, наскільки несхожі автомобілі можуть ховатися під одним личиною! Причому особливу симпатію викликала AMG-версія – своїм поєднанням енергійного характеру і мотора без надлишкової потужності. Навіть шкода, що це живе шасі можна отримати і на інших, більш скромних версіях кросовера!

Розгінна динаміка ойкнути не примушує: на теперішній час 400 сил в двотонний кросовер можна вважати помірною потужністю. Але розганяється машина напористо, і, головне, без зволікання реагує на педаль газу. Секрет тут у додатковому електричному компресорі, який дублює турбіну на низьких оборотах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!