Які автомобільні пилосмоки обирають українці у 2023 році: рейтинг сучасних моделей

0
30

Автомобільні пилосмоки — це функціональні помічники, що допоможуть швидко та якісно видалити пісок, землю, розлиту воду та інший бруд з салону. Мобільність, висока потужність, зручне під’єднання до живлення та надійність — лише частина переваг цих пристроїв. Пропонуємо познайомитися з найпопулярнішими моделями з рейтингу порталу порівняння цін E-Katalog.

BASEUS A3 Car Vacuum Cleaner

Автомобільний пилосмок A3 Car Vacuum Cleaner має потужність 15 кПа і швидкість обертання мотора 80 000 на хвилину: цього вистачить для прибирання дрібного сміття з поверхні салону. Корпус пристрою діаметром 56,5 мм виготовлено з міцного ABS-пластику, що забезпечує надійність і довговічність пристрою. Для ефективнішого очищення поверхні девайс оснащено сталевим і НЕРА-фільтрами. 4 акумулятори місткістю 2000 мАг забезпечують роботу на одному заряді впродовж 45 хвилин. З додаткових переваг A3 Car Vacuum Cleaner — захист від перегрівання і підсвічування зони збору сміття. Щоб порівняти ціни на пилососи автомобільні, завітайте на портал E-Katalog.

Aspiring Dust 2

Ця потужна модель автопилосмока з дворівневою системою фільтрації здатна вбирати не тільки сухе сміття, але й краплини пролитої рідини. Літій-іонний акумулятор Dust 2 місткістю 7500 мАг відновлює заряд двома способами: через будь-який 12-вольтовий адаптер або автомобільну зарядку з комплекту. Пристрій має у комплекті три насадки: щілинну, для очищення оббивки та гнучкий шланг. Час безперервної роботи від одного повного заряду батареї складає до 25 хвилин.

Voin V-80

Автомобільний пилосмок бренду Voin підходить для сухого та вологого прибирання різних ступенів складності. Модель гарно порається зі збором пилу, піску, крихт, попелу, а також якісно прибирає сліди пролитої рідини. Загальна потужність V-80 складає 120W: пристрій працює на базі двох електромоторів. Пилосмок працює від прикурювача та оснащений фільтром НЕРА.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!