Які краще купувати запчастини Renault

0
45

При необхідності купити оригінальні запчастини рено автовласнику слід розібратися, де і які деталі краще купувати. Існує чотири варіанти запчастин, що надходять у продаж: 1. нові оригінальні від заводу-виробника; 2. нові альтернативні, від неоригінальних виробників; 3. вживані оригінальні запчастини; 4. вживані запчастини від дублюючих виробників.

Останній варіант краще взагалі не розглядати, оскільки для автомобілів іноземного виробництва практично неактуально.

Будь-який автовласник купуючи до Renault запчастини бажає, щоб вони виявилися якісними, безпроблемно експлуатувалися хоча б кілька років, і при цьому коштували якнайменше. Безумовно, оригінальні механізми – це запорука тривалого терміну служби автомобіля. Використання їх при ремонті та техобслуговуванні звільнять автовласників від багатьох проблем, пов’язаних із неякісними дубльованими деталями. Але висока ціна оригінальних речей змушує аволюбителів шукати інші варіанти.

Звичайно, можна придбати необхідний товар у офіційного представника, тобто
у стаціонарному магазині. Надійність тут підтверджується сертифікатами якості, всі деталі не викликають сумніву в справжності, а на покупки поширюється гарантія від виробника. За такої покупки є лише один істотний недолік – висока ціна. Іноді до цього недоліку додається відсутність необхідної деталі на складі магазину, а період очікування на виконання замовлення може затягнутися.

На авторинках також можна знайти потрібні запчастини Renault, але при такому варіанті покупки існує ризик купити деталі недобросовісного виробника, які при виготовленні запчастин використовують дешеві матеріали. Це впливає на термін експлуатації механізму, а також безпеку руху. Більше того, якщо деталь не точно стане на своє місце, то це може спричинити заміну комплектуючих, з якими вона стикається. Також є небезпека купити річ, що була у вживанні, за ціною новою.

З розвитком нових технологій все більшою популярністю у автовласників стають покупки запчастин Renault за допомогою інтернету. Інтернет-автомагазини мають незаперечну перевагу перед стаціонарними магазинами – весь товар можна вибрати не виходячи з дому, витративши на це мінімальну кількість часу. Ціни в інтернет-магазинах на порядок нижчі, а сервіс найчастіше краще – онлайн-консультанти дадуть відповіді на всі питання, що процікавлять, проконсультують з підбору взаємозамінних деталей, а служба доставки позбавить необхідності самостійно доставляти запчастини додому.

Спеціальний VIN-код, який має кожен автомобіль, допоможе визначити рік випуску, модель, його комплектацію і не дозволить фахівцям, що обробляють замовлення, помилитися. Великий асортимент – ще одна перевага таких магазинів.

Навіть для автомобілів, знятих із виробництва, можна знайти оригінальні запчастини Renault.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!