Стало відомо, де хочуть випускати найдешевшу Tesla

0
362

Компанія Tesla працює над новим автомобілем, який має виявитися найдоступнішим у лінійці американського автовиробника.

Передбачається, що машина отримає назву Model 2, розташувавшись на початковому рівні в ієрархії моделей бренду. Як ціна для неї називають суму в 25 тисяч доларів. Але для того, щоб досягти такої цифри, голова цієї марки Ілона Маска ще має чимало роботи.

Як повідомляє агентство «Reuters», власник «Тесли» розпочав другий раунд переговорів з індійськими урядовцями щодо створення виробничої бази для автомобілів та акумуляторів у цій країні.

За інформацією інсайдерів, Tesla висловила зацікавленість у будівництві заводу в Індії, який вироблятиме недорогі електромобілі як для місцевого ринку, так і експортні машини.

Якщо угоди між сторонами буде досягнуто, то річна потужність підприємства може становити близько півмільйона автомобілів.

Технічних подробиць про Tesla Model 2 поки немає, але ходять чутки, що це буде хетчбек із класичним для компанії плавним зовнішнім виглядом, який забезпечить йому оптимальну аеродинаміку.

Як тягова батарея для «двійки» може виступити акумулятор ємністю 53 кВт/год. Завдяки невеликій вазі машини її запас ходу з ним може становити понад 500 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!