Автомобілі Tesla навчилися знижувати швидкість вентиляторів обдування під час розмови

0
59

Програмне забезпечення Tesla вважається одним із найкращих в автомобільній промисловості та однією з причин, через яку люди люблять свої електромобілі. Тим не менш, багато функцій відсутні в Tesla , хоча їх було б легко реалізувати в програмному забезпеченні. На щастя, бездротові оновлення регулярно відправляються в автомобілі, вирішуючи проблеми з програмним забезпеченням або додаючи нові функції. Деякі з них давно запрошуються власниками Tesla , тим більше, що їх вже давно пропонують інші моделі автомобілів. В останньому оновленні 2023.26 Tesla надала можливість знижувати швидкість обертання вентилятора під час розмови.

Найбільш захоплюючою зміною для фанатів Tesla стало додавання додаткових функцій до сервісного режиму. Згідно з додатком Not a Tesla, нові екрани включають різні функції самодіагностики електромобіля. На екрані «Подушки безпеки» відображається розташування кожної подушки безпеки та відображається, чи працює вона, чи несправності. Ви також можете перевірити кожну камеру, щоб дізнатися, чи потребують вони калібрування або обслуговування.

Нова функція, прихована в оновленні 2023.26, була виявлена ​​власником Tesla NinerByNature, і повідомлення про це викликало обурення в соціальних мережах. Завдяки оновленню Tesla тепер може знизити швидкість обертання вентилятора під час розмови по телефону всередині автомобіля. Це призначено для покращення якості дзвінків за рахунок зниження навколишнього шуму в салоні.

Посібник користувача, який додається до оновлення, також натякає на можливість зміни положення каналу резервної камери на центральному дисплеї. На даний момент це неможливо принаймні з оновленням 2023.26.1, яке вийшло на автомобілі Tesla 19 липня. Водій може вибрати, яку камеру відображатиметься на екрані.

Ще одна функція, представлена ​​в оновленні, – це можливість призупиняти звук системи попередження пішоходів ( PWS ). Ця система видає звук під час руху нижче 30 км/год або заднім ходом, щоб попередити пішоходів. Електромобілі за законом зобов’язані видавати такі звуки, враховуючи, що вони не мають шумного двигуна. Функція призупинення PWS доступна лише на автомобілях, випущених у період з вересня 2020 року по листопад 2021 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.