Електромобілі Tesla потрапили під заборону у Китаї

0
114

Bloomberg із посиланням на власні джерела стверджує, що транспортним засобам марки Tesla заборонено в’їзд до деяких районів великого китайського міста, оскільки він готується до візиту президента Сі Цзіньпіна до початку Всесвітніх студентських ігор у п’ятницю.

Влада Ченду, міста з населенням 21 мільйона людей у ​​провінції Сичуань на південному заході Китаю, наказала чиновникам заблокувати в’їзд електромобілям Tesla в деякі райони.

В останні роки Tesla було заборонено в’їжджати до китайських військових та житлових комплексів, а також у районі, де проводяться літні з’їзди Комуністичної партії. Обмеження пов’язані з побоюваннями з приводу того, що конфіденційні дані збираються камерами, вбудованими в транспортні засоби, хоча Tesla та головний виконавчий директор Ілон Маск пообіцяли дотримуватися місцевих правил передачі даних.

Китай є ключовим ринком для Tesla, яка має завод у Шанхаї, на частку якого припадає більше половини світового виробництва.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.