Tesla почала активно готуватися до виробництва оновленої Model 3

0
70

Tesla опублікувала дані про виробництво та постачання бестселерів у першій половині 2023 року. Але виробництво може сповільнитись у 3 кварталі, як припустив генеральний директор Ілон Маск під час звіту про прибутки та збитки за 2 квартал минулого тижня. І перші ознаки цього уповільнення з’явилися на заводі у Фрімонті у Каліфорнії.

За словами Маска, незважаючи на те, що Tesla підтримує мету в 1,8 мільйона виробленого електромобіля цього року, модернізація заводів призведе до літніх зупинок. Компанія, можливо, модернізує виробничі лінії для оновленої Model 3, також неофіційно відомої як Project Highland.

Ходили чутки, що оновлена ​​Model 3 вироблятиметься на Gigafactory у Шанхаї, але китайська газета повідомила, що Tesla China спростувала ці твердження.

Кадри з безпілотника об’єкта у Фрімонті, якими поділився один із блогерів у YouTube, також вказують на те, що завод припинений — логістичні ділянки здаються пустельними, і входи на ці ділянки, здається, закриті. У ливарному та виробничому цехах також мінімальна активність.

В даний час Tesla будує передсерійний Cybertruck для перевірки та сертифікації. Бренд очікує, що дрібносерійне виробництво розпочнеться до кінця цього року, після чого вже на початку 2024 року збірку наростять. Цілком можливо, що Tesla може переобладнати завод у Фрімонті для електричної вантажівки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!