Volkswagen скорочує лінійку електромобілів

0
139

Volkswagen ставить хрест на різних версіях силових установок електричного ID.4. Крім того, Volkswagen ID.5 також залишився без силової установки.

Volkswagen виключає дві силові установки з асортименту ID.4. Так, більше не випускатиметься базовий ID.4 з акумулятором на 52 кВтг та електродвигуном потужністю 148 к.с. Також лінійка Volkswagen ID.4 залишиться без версії з батареєю на 77 кВтг та електродвигуна потужністю 174 к.с. Імпортер Volkswagen підтверджує, що ці силові агрегати не повернуться. Однак офіційно видалені версії поки що доступні на складі.

У лінійці Volkswagen ID.4 залишиться версія з акумулятором на 77 кВтг і електродвигуном потужністю 204 к.с. і ID4 GTX з тією ж батареєю на 77 кВтг, але з двома електродвигунами, що видають сумарно 299 к.с. Варіант потужністю 170 к.с. з меншою батареєю на 52 кВтг також залишиться доступним.

Volkswagen також скоротила поставки ID.5, хоча цей позашляховик позбавляється тільки однієї версії двигуна. Volkswagen ID.5, як і ID.4, тепер обійдеться без варіанту з батареєю на 77 кВтг і електродвигуном потужністю 174 к.с.

Джерела не змогли відповісти на запитання, чи замінить німецький автовиробник ці агрегати новими.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!