Tesla активувала приховані функції у своїх електромобілях

0
189

Tesla щойно представила нову функцію «Заряджання від сонячної енергії», яка може перетворити надмірну сонячну енергію на енергію автомобільного акумулятора. Власникам Tesla знадобиться кілька конкретних речей, щоб нова функція запрацювала.

Щоб використовувати цю нову функцію, користувачам буде потрібний автомобіль Tesla з версією програмного забезпечення 2023.26 або вище, Tesla Powerwall з версією програмного забезпечення 23.12.10 або вище та сонячна енергія. Нарешті їм знадобиться програма Tesla (версія 4.22.5), щоб налаштувати роботу нової зарядки.

Після того, як все це буде встановлено, користувачі можуть просто відкрити програму Tesla, вибрати автомобіль, а потім натиснути “Зарядити від сонячної енергії”. Потім програма попросить користувача встановити ліміт заряду та бажане місце заряду. Коротше кажучи, це повинно дозволити користувачам отримувати від мережі стільки ж заряду, скільки вони хочуть, перш ніж перейти на зарядку сонячною енергією.

Після перемикання на нову зарядку від сонця автомобіль відстежуватиме ситуацію із зарядкою в режимі реального часу і регулюватиме рівень заряджання кожні десять секунд при необхідності. Користувачі можуть запланувати, коли використовувати сонячну зарядку, а коли ні.

Ця функція працює лише з Tesla Powerwall. Ті, хто має сторонні домашні зарядні станції, що зберігають сонячну енергію, поки що не можуть скористатися перевагами такого типу зарядки. Також ймовірно, що використання цієї функції може зрештою коштувати дорожче, оскільки витрати на електроенергію варіюються залежно від регіону та країни.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!