Ford Transit сам глушитиме мотор і замикатиме непотрібні двері під час доставки вантажів

0
153

У 2024 році з’явиться оновлений Ford Transit, і Ford Pro – підрозділ комерційних автомобілів компанії – опублікував детальну інформацію про те, чого очікувати від оновленої моделі. Однією з основних переваг є впровадження підключення 5G і поява Ford PowerUp, бездротової системи оновлення програмного забезпечення компанії. Це має допомогти скоротити час простою, коли Transit знаходиться у дилера для обслуговування, тим самим знижуючи витрати клієнтів.

Рестайлінгу піддався Transit і електричний E-Transit, але це набагато більше, ніж просто оновлення програмного забезпечення. Всі моделі тепер поставляються з 12-дюймовим сенсорним дисплеєм в стандартній комплектації, а також з підключеною навігацією, яка надає водіям інформацію про дорожній рух в режимі реального часу. Крім того, в базу увійшла восьмидюймова цифрова приладова панель.

Одним із нововведень стала автоматизована технологія Delivery Assist. Вона призначена для розпізнавання повторюваних завдань, які виконують водії доставки, переводячи фургон у режим паркування, автоматично вимикає двигун, активує аварійну сигналізацію і замикає будь-які двері, які водій не використовує, щоб покинути автомобіль або доставити вантаж. Коли водій повертається, натискання на педаль гальма скасовує ці дії, і фургон знову готовий до поїздки. Стверджується, що ця система може скоротити доставку посилки на 20 секунд. Якщо водій здійснює 150 доставок на день, це значно економить час.


У стандартну комплектацію тепер входить система допомоги під час зіткнення з автономним екстреним гальмуванням, система допомоги під час руху по смузі руху та інтелектуальна система допомоги при перевищенні швидкості. Ford також пропонує шість додаткових пакетів допомоги.

Передньопривідний Transit тепер може бути оснащений восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, яка збільшує вагу автомобіля, в той час як перероблені маточини коліс знижують непідресорених масу до 27 кг і полегшують більш швидку заміну гальм, скорочуючи час заміни комплекту з чотирьох дисків на дві години. Всі моделі тепер поставляються з 16-дюймовими колесами в стандартній комплектації.

Нарешті, передньопривідний Transit тепер має максимальну вагу навантаження на передню вісь до 2000 кг.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!