Головна Новини Dacia випустить найбюджетніший електромобіль

Dacia випустить найбюджетніший електромобіль

Бюджетний електромобіль на базі Dacia Sandero представлять у 2027 році

0
667

Генеральний директор Dacia Денис Ле Ось оголосив, що електрична версія Sandero, моделі, яка продається з 2008 року, з’явиться на ринку у 2027 чи 2028 році. В інтерв’ю британському журналу AutoCar Ле Ось заявив, що Sandero випускатиметься до «2034 або 2035 року» і обслуговуватиме недорогих споживачів.

Sandero – це автомобіль, що збирається в Румунії та Марокко і пропонується в Європі за ціною від трохи більше 10 000 доларів. Базовий Sandero навіть не має радіообладнання у стандартній комплектації.

Електромобіль Dacia Spring надійшов у продаж. Суміш хетчбека і кросовера Spring має акумуляторну батарею на 27,4 кіловат-години і запас ходу 230 кілометрів. Генеральний директор Dacia Ле Ось визнав, що Sandero EV буде мати менший запас ходу, ніж його конкуренти, а час зарядки буде більшим, але він також пообіцяв, що він буде неймовірно дешевим.

Електричний Sandero буде заснований на платформі CMF-B Renault Group, а також матиме спільні риси з моделлю Renault 5, яка буде запущена найближчим часом.

Однак, незважаючи на бажання Dacia перейти на електромобілі, США його запуск не планується. Це досить сумна ситуація з огляду на відсутність бюджетних варіантів на північноамериканському ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.