Maserati протаранила Lamborghini у центрі Києва – ДТП на 500 000$

На щастя, внаслідок інциденту ніхто не загинув та не постраждав.

0
126

Учора, 14 червня, у Києві сталася вельми незвичайна аварія. Так, дорогу в центрі міста не поділили Lamborghini Huracan $400 тисяч та Maserati Levante за $100 тисяч. Аварії з настільки дорогими авто – велика рідкість не лише для Києва, а й для України загалом, не кажучи вже, що країна перебуває у стані війни.

Судячи з фото, Maserati Levante за $100 000 (ціна нового авто із салону) врізався у Lamborghini Huracan. За даними порталу ТопЖир, цей автомобіль є досить відомим у столиці, адже це не простий суперкар, а його особлива версія Fluo Capsule.

За такий автомобіль у новому стані просять $400 000. Раніше машина належала молодому IT-бізнесмену Олександру Слобоженку та мала індивідуальні номери Student. Пізніше автомобіль продали, і його нинішній власник залишається невідомим. Машина з потужністю силової установки 640 к.с. також має особливе забарвлення та ексклюзивне оздоблення салону.

Судячи з фото, автомобілі особливо не постраждали, як і люди довкола, але навіть незначний ремонт таких авто може обійтися дуже дорого і навряд чи для покриття збитків вистачить звичайного поліса “Автоцивілки”.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!