Компанія Tesla роздає старі автомобілі

Tesla подвоює знижки на автомобілі Model 3 у США

0
54

Tesla Inc подвоїла знижки на деякі вже вироблені нові електромобілі Model 3 і запропонувала знижки на Model Y та інші електрокари зі своїх запасів у США, щоб залучити покупців на тлі економічної невизначеності, конкуренції, що зростає, і майбутнього редизайну своєї основної моделі.

У Каліфорнії варіант Model 3 із запасів був оцінений у 42 060 доларів, що відповідає знижці 2 680 доларів від ціни нещодавно замовлених автомобілів. Це вдвічі більше, ніж знижка у розмірі 1300 доларів на автомобілі Model 3, запропонована менше двох тижнів тому.

Tesla також відновила знижки на деякі моделі Y, які тепер становлять близько 600 доларів. Tesla запропонувала більш круті знижки у розмірі 6 330 та 5 000 доларів на деякі дорожчі автомобілі Model X та Model S відповідно.

Зіткнувшись з економічними перешкодами, зростаючою конкуренцією та зростанням виробництва, Tesla цього року агресивно знизила ціни на автомобілі у багатьох країнах і вдається до традиційної тактики автовиробників, пропонуючи вигідні умови для скорочення складських запасів.

Tesla готується до запуску оновленої версії своєї Model 3 у Сполучених Штатах цього року і почала постачати деякі зі своїх Model Y з новим обладнанням для своєї частково автоматизованої системи керування Autopilot.

Генеральний директор Tesla Ілон Маск заявив акціонерам цього місяця, що компанія вперше спробує рекламу, що, на думку аналітиків, підвищить попит.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!