На дорогах з’явиться новий дорожній знак

0
308

Чого лише не побачиш на дорожніх знаках. Однак на дорогах світу можна зустріти такі знаки, що годі здогадатися, що вони означають.

Знак: Обережно! П’яні люди

Місце: Румунія

Такі знаки поставили біля кожного бару в румунському місті Пекік. Виглядає як приманка для туристів. Однак у цьому місті такі знаки – не зайві. Річ у тому, що Пекік – прикордонне місто, і тут дуже жвавий рух на дорогах. Аби убезпечити розслаблених місцевих жителів від наїзду автомобілів, влада вирішила біля кожного бару поставити знак «ОБЕРЕЖНО! П’ЯНІ ЛЮДИ», аби водії, які поспішають до прикордонного пункту, були обачними.

Знак: Обережно! Мігруючі жаби

Місце: Німеччина

Весно відбувається міграція жаб, і часто ці земноводні масово перебігають дорогу. Тому у багатьох країнах на узбіччі встановлюють знаки, які попереджають «ОБЕРЕЖНО! МІГРАЦІЯ ЖАБ». Однак німці так хвилюються про цих істот, що, окрім звичних знаків, деякі дороги навіть перекривають, аби жаб не розчавили. Окрім того, на радіостанціях та в газетах місцевих просять оминати дороги, де найбільше жаб, і бути уважними, аби не роздавити їх.

Знак: Увага! Повії

Місце: Італія

Навіть не знаємо, як реагувати на такий знак. Чи то влада попереджає, щоб водії не піддалися спокусі, чи то навпаки. Цей знак розмістили у місті Тревізо в Італії. Сама влада каже, що останнім часом у місті побільшало представниць древньої професії. І на дорогах почастішали ДТП через те, що чоловіки задивляються на жінок, які стоять на узбіччі. Тому таким чином вони вирішили хоча б попереджати чоловіків, аби ті від несподіванки не втрапили у аварію.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.