Головна Новини Ілон Маск знову всіх здивував

Ілон Маск знову всіх здивував

Tesla підвищує ціни у США на всі свої автомобілі, крім Model 3

0
89

Tesla Inc у четвер підвищила ціни на свої електромобілі Model S, X та Y у США, хоча ціни все ще залишаються значно нижчими, ніж на початку року. Компанія підняла ціни на всі варіанти своїх дорожчих автомобілів Model S та X на 1000 доларів, а ціни на всі варіанти Model Y зросли на 250 доларів, йдеться на сайті автовиробника. Це збільшення приблизно на 0,5% до 1,1% з останніх змін в ціні.

Це друге підвищення цін на автомобілі Model S, Model X та Model Y з 19 квітня, коли Tesla востаннє знижувала ціни на деякі зі своїх автомобілів у США. Ціни на найдешевший автомобіль Model 3 не змінилися.

Tesla знизила ціни в усьому світі з січня, у тому числі шість разів у США, прагнучи збільшити обсяги продажів. Генеральний директор Ілон Маск заявив, що компанія готова пожертвувати маржею заради обсягу продажу, але також прагне підняти ціни, де це можливо.

Навіть після підвищення цін у четвер базові моделі автомобілів S і X залишаються дешевшими на 16% і 19% у США відповідно в порівнянні з початком року, у той час як далекобійна версія Model Y дешевша приблизно на 23%.

Model S тепер коштує 88490 доларів, а Model X оцінюється від 98490 доларів. Ціни на Model Y, її далекобійний та найпотужніший варіанти становлять 47 490 доларів, 50 490 доларів та 54 490 доларів відповідно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.