Новини

Tesla спростувала чутки про вихід оновленої Model 3

Share

Представники китайського підрозділу Tesla назвали інформацію про те, що 1 червня на Гігафабриці в Шанхаї стартувало складання оновленого седана Model 3 такою, що не відповідає дійсності. Про це пише Yicai з посиланням на заяву компанії.

За даними InsideEVs, компанія працює над оновленням електромобіля в рамках Project Highland вже приблизно рік, хоча в самій Tesla розроблення жодного разу не підтверджували. Ба більше, у Tesla заявляли, що не практикують масштабних оновлень, забезпечуючи свої моделі новими функціями за рахунок модернізації програмного забезпечення «по повітрю».

Перші фото закамуфльованого прототипу Model 3 з’явилися у Мережі наприкінці минулого року. Тоді повідомлялося, що електромобіль отримає серйозно перероблену зовнішність та нове обладнання для системи автономного керування.

У середині квітня було опубліковано фото Model 3 зі зміненим екстер’єром, частково вкритим чохлом: ймовірно, на знімку виявився один із прототипів, позбавлених маскування. Крім нового бампера, електрмобіль відрізнявся ще й зміненою оптикою. Тоді ж повідомлялося, що масове складання новинки на заводі в Китаї Tesla розпочне цієї осені.

Джерела стверджують, що компанія вже працює і над оновленням кросовера Model Y, але його модернізована версія з’явиться помітно пізніше, ніж рестайлінгова Model 3. За попередніми даними, електромобіль вийде на ринок лише 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Tesla

Останні записи

Найгірші кросовери з пробігом: рейтинг

Популярність кросоверів стрімко зростає, а отже, питання вибору правильного транспортного засобу стає дедалі актуальнішим, адже…

11.05.2024

Названо небезпечні предмети, які не слід залишати в автомобілі влітку

З настанням спекотної погоди водії стикаються з новими проблемами, пов'язаними зі зберіганням речей в автомобілі.…

11.05.2024

Водіям розкрили правду про водіння на автомобілі з майже порожнім баком

Багато українських водіїв мають звичку їздити на своїх автомобілях, доки не загориться індикатор низького рівня…

11.05.2024

Електричний BMW iX 2026 року отримає фальшрадіаторні грати з підсвічуванням

Майбутня оновлена ​​версія електричного кросовера 2026 модельного року також отримає покращену технологію акумуляторів, щоб збільшити…

11.05.2024

В Україні можуть почати збирати бронемашини Roshel

Канадський виробник бронемашин Roshel планує розгорнути виробництво бронетехніки на території України. Про це заявив генеральний…

11.05.2024

Названо найненадійніші автомобілі: вони вічно ламаються

Ніхто в здоровому глузді не хоче купувати автомобілі, які постійно ламаються, але іноді це трапляється.…

11.05.2024