Tesla спростувала чутки про вихід оновленої Model 3

Exeed отримав престижну нагороду за дизайн кросовера Exeed RX

0
114

Представники китайського підрозділу Tesla назвали інформацію про те, що 1 червня на Гігафабриці в Шанхаї стартувало складання оновленого седана Model 3 такою, що не відповідає дійсності. Про це пише Yicai з посиланням на заяву компанії.

За даними InsideEVs, компанія працює над оновленням електромобіля в рамках Project Highland вже приблизно рік, хоча в самій Tesla розроблення жодного разу не підтверджували. Ба більше, у Tesla заявляли, що не практикують масштабних оновлень, забезпечуючи свої моделі новими функціями за рахунок модернізації програмного забезпечення «по повітрю».

Перші фото закамуфльованого прототипу Model 3 з’явилися у Мережі наприкінці минулого року. Тоді повідомлялося, що електромобіль отримає серйозно перероблену зовнішність та нове обладнання для системи автономного керування.

У середині квітня було опубліковано фото Model 3 зі зміненим екстер’єром, частково вкритим чохлом: ймовірно, на знімку виявився один із прототипів, позбавлених маскування. Крім нового бампера, електрмобіль відрізнявся ще й зміненою оптикою. Тоді ж повідомлялося, що масове складання новинки на заводі в Китаї Tesla розпочне цієї осені.

Джерела стверджують, що компанія вже працює і над оновленням кросовера Model Y, але його модернізована версія з’явиться помітно пізніше, ніж рестайлінгова Model 3. За попередніми даними, електромобіль вийде на ринок лише 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!