Головна Новини Китай ще більше прискорить електрифікацію приватного транспорту

Китай ще більше прискорить електрифікацію приватного транспорту

Китай прискорить будівництво зарядних станцій для електромобілів

0
94

Китай прискорить будівництво зарядних станцій для транспортних засобів, які використовують нові джерела енергії, таких як електромобілі, та полегшить їх придбання та використання, повідомили державні ЗМІ у п’ятницю.

Удосконалена інфраструктура зарядки для транспортних засобів, що працюють на нових джерелах енергії, допоможе розкрити потенціал громадянського споживання та підтримає зростання туризму, надавши нового імпульсу відродженню сільських районів, заявив кабінет міністрів після чергового засідання.

Уряд вивчає політику заохочення споживання автомобілів та підтримки модернізації, оскільки китайський ринок NEV стикається з проблемами слабкого внутрішнього попиту, заявив минулого місяця віце-міністр Міністерства промисловості та інформаційних технологій Сінь Гобінь.

Кабінет міністрів, або Державна рада, затвердила плани щодо прискорення розвитку передових виробничих кластерів, повідомляють державні ЗМІ. За словами Кабінету міністрів, розвиток таких кластерів матиме життєво важливе значення для спрямування промисловості Китаю у бік інновацій та допоможе підвищити рівень стійкості та безпеки промислових ланцюжків постачання країни.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.