Aston Martin розробила новий ДВЗ для старих машин

Aston Martin пропонує нові двигуни для своїх старих автомобілів

0
167

Незважаючи на зростаючу тенденцію до додавання електродвигунів і акумуляторів до класичних автомобілів, багато власників будуть прагнути зберегти первісне відчуття від водіння, яке може забезпечити тільки двигун внутрішнього згоряння. Щоб заманити цих покупців, Aston Martin Works, відділ класичних автомобілів Aston Martin, пропонує блоки циліндрів, головки циліндрів і трансмісії для різних моделей, зокрема DB4, DB5, DB6, а також деякі моделі з V8 1960-х і 70-х років.

Aston Martin розробила нові інструменти для виробництва багатьох деталей, які, за словами автовиробника, відповідають оригінальним специфікаціям. Однак у деяких випадках автовиробник працював з оригінальними постачальниками для відтворення деталей. Коробки передач є ключовим прикладом, і вони поставляються німецькою ZF.

“Наприклад, відділ спадщини постачальника коробок передач ZF надав неоціненну допомогу у відтворенні коробок передач з оригінальними характеристиками”, – заявив Пол Спайрес, президент Aston Martin Works.

Деталі поставляються з документацією, яка підтверджує, що вони є офіційними, що може бути життєво важливо для власників, які прагнуть зберегти первозданний вигляд своїх автомобілів. Aston Martin навіть пропонує власну програму, відому як Aston Martin Assured Provenance, яка діє з 2015 року.

Доступність класичних деталей також дасть змогу власникам, які регулярно їздять на своїх автомобілях, зберігати деталі з однаковими номерами і міняти їх на сучасні деталі, щоб на автомобілях можна було їздити, не побоюючись руйнування оригіналів і, можливо, зниження вартості під час перепродажу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!