У Європі стартують продажі електрчіеского кросовера з найбільшим запасом ходу

Fisker Ocean офіційно сертифіковано в Європі

0
103

Компанія Fisker оголосила, що її електричний позашляховик Ocean офіційно сертифікований для продажу в Європі. Автовиробник планує почати поставки моделі Ocean One Launch Edition в країни Європи 5 травня 2023 року.

За словами представників марки, компанія застосувала дещо унікальний підхід до Ocean у тому, що стосується процесу омологації. Автовиробник працював над тим, щоб електричний кросовер був схвалений для продажу як у Європі, так і в США одночасно. Хоча процес подвійної омологації зустрічається рідко, Fisker швидко розробив і підготував Ocean до продажу.

Хоча Fisker, як і очікувалося, почне поставки в Європу зі стартовою версією Ocean One, автовиробник стверджує, що вже випустив кілька повнопривідних моделей Ocean Ultra і передньопривідних моделей Ocean Sport. Останній – найменш дорогий варіант, а Ultra – пропозиція середнього рівня. Очікується, що поставки почнуться до кінця вересня 2023 року.

Компанія заявляє, що спостерігає за зростанням попиту на електричний позашляховик відтоді, як оголосила про запас ходу в 707 км. Вражаюча оцінка запасу ходу відноситься до Ocean Extreme, який, за словами марки, має найбільший запас ходу серед усіх повністю електричних позашляховиків, що продаються в Європі.

Схоже, що Fisker почне поставки деяких моделей зі збільшеним запасом ходу в Європу, а потім у США.

Голова і головний виконавчий директор Хенрік Фіскер заявив: “Вся команда Fisker рада надати стартову версію Fisker Ocean One нашим власникам резервацій. Наша перша поставка очікується 5 травня. Після цього ми маємо намір доставити всі Ocean One до кінця вересня, а також почати поставки деяких Fisker Ocean Extreme, починаючи з Європи і закінчуючи США”.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!