Компанія Chery готує революцію

Енергетична революція від CHERY

0
111

CHERY Group розпочинає реалізацію стратегії з революційної трансформації світового автомобільного ринку гібридів і електрокарів, згідно з якою до 2025 року на машини з альтернативними джерелами енергії припаде близько 20-25% обсягу продажів машин марки CHERY. Частка компанії в загальних світових продажах повинна скласти 2,5%.

На першому етапі реалізації своєї мети китайський автовиробник має намір збільшити частку пропонованих покупцям гібридів, після чого поступово перейде на випуск електромобілів і “повних” гібридів (HEV). Зрештою на світовий ринок вийдуть такі моделі, як TIGGO 2, TIGGO 4, TIGGO 7, TIGGO 8, TIGGO 9, ARRIZO 8, eQ1 та інші.

Основний фокус цього року буде зроблено на ринки Росії та Саудівської Аравії. Так, уже в травні в нашій країні стартують продажі гібридного кросовера TIGGO 8 PRO e+, у другій половині року до нього приєднається TIGGO 7 PRO e+.

У 2024 році CHERY прискорить трансформацію і насичення автомобілями на альтернативних джерелах енергії в Росії, Саудівській Аравії, Ірані, Ізраїлі, Австралії, Новій Зеландії, Індонезії, Південній Африці та Малайзії. Також компанія планує вийти на італійський ринок як перший крок для виходу на європейський ринок. Основні моделі в стратегічному плані позначені індексами: T28 PHEV, M1E PHEV, T1G PHEV та інші. У цей період обсяг зарубіжних продажів гібридів і електрокарів у структурі продажів CHERY Group складе 15-20% і складе 1% частки світового ринку.

Нагадаємо, що гібридний кросовер Tiggo 8 Pro e+ побудований на модульній платформі T1X, яка розроблена в партнерстві з фахівцями концерну Jaguar Land Rover. Гнучка архітектура T1X дозволяє змінювати габарити колісної бази від 2560 до 2800 мм, і забезпечує дорожній просвіт від 149 до 190 мм. Платформа T1X від самого початку передбачала можливість оснащення автомобіля не тільки традиційним двигуном внутрішнього згоряння, а й електричною або гібридною силовою установкою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!