Митниця передала ЗСУ конфісковані Mercedes та BMW

З початку війни київські митники передали українським військовим близько 40 автомобілів.

0
146

ЗСУ буквально щодня отримують нові автомобілі, при цьому потреба у транспортних засобах не зникає. На жаль, на фронті автомобілі є витратним матеріалом, тож волонтери, військове командування та благодійні фонди постійно шукають джерела отримання нових авто в Україні.

Крім волонтерів та благодійних організацій, автомобілі у війська постачають також і державні структури. Так, нещодавно стало відомо про те, що в Київська митниця передала військовій частині три легкові автомобілі. До цього списку увійшли досить різноманітні моделі, серед яких BMW X3, Mercedes-Benz C-class і Volkswagen Golf. Кожен із цих автомобілів був конфіскований на користь держави через порушення митних правил.

За наявною інформацією, з початку війни в Україні Київська митниця передала українським силам оборони близько 40 автомобілів. При цьому держава не збирається зупинятися на цьому і готує законопроект, який дозволить забирати авто у порушників правил дорожнього руху і машини можна буде передавати українським військовим.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!