Найрозкішніший у світі електричний позашляховик представлять у Шанхаї

Компанія Mercedes-Benz анонсувала дебют нового позашляховика Mercedes-Maybach EQS на автосалоні у Шанхаї

0
121

Люксовий бренд збирається зайняти нову нішу на ринку електромобілів, серед найрозкішніших і найвишуканіших моделей у світі. Німецька фірма щойно підтвердила те, що ми вже говорили вам кілька тижнів тому, що новий позашляховик Mercedes-Maybach EQS стане головною новинкою на Шанхайському автосалоні 2023 року.

Розробка цього ексклюзивнішого позашляховика EQS була завершена, і незабаром автомобіль буде показаний без камуфляжу, який він носив в останні місяці, особливо грати радіатора, які він приховує, а за нею глянсова чорна панель з полікарбонату, яка, як очікується, змінить дизайн.

Світова презентація, яка відбудеться 17 квітня 2023 року, розкриє всі деталі моделі, яка обійдеться без трьох рядів сидінь, зробивши ставку на привабливіші для покупців конфігурації у цій категорії.

У базі новинка отримає панель приладів «MBUX Hyperscreen», а також пневматичну підвіску «Airmatic», активне керування задньою віссю і фари «Digital LED» з проекцією зображення.

Інтер’єр буде обшитий найкращими матеріалами. Також з’являться два незалежні задні сидіння з електроприводом нахилу в кілька положень, розділені величезним тунелем з холодильником, цифрові екрани на спинках, підігрів, кондиціонер, масаж і майже все, що можна собі уявити і не тільки.

Німецька фірма підтвердила, що вона представить версію Mercedes-Maybach EQS 680 з двома потужними електродвигунами, що по одному на кожну вісь, що розвивають загальну максимальну потужність 400 кВт. Літій-іонний акумулятор має загальну ємність 120 кВт/год та корисну ємність 108,4 кВт/год.

Новий позашляховик Mercedes-Maybach EQS матиме вбудований зарядний пристрій потужністю 22 кВт, тому для зарядки 80 відсотків ємності потрібно трохи менше 30 хвилин завдяки зарядній потужності 207 кВт/год. Крім того, електроніка зможе відключити один із електродвигунів для збільшення запасу ходу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!