ТОП-10 найвідоміших електромобілів в Україні

Nissan Leaf став найбільш впізнаваним електрокаром в Україні

0
220

У автовласників найбільш впізнаваним з електрокарів, які є на ринку, є модель Nissan Leaf. Це показало дослідження, проведене фахівцями.

Учасники даного дослідження обирали із запропонованого переліку моделей ті, які вони знають (впізнаваність із підказкою). Найбільше «голосів» (близько 82%) набрав японський електрокар Nissan Leaf , що було цілком передбачуваним для експертів, оскільки дана електрична машина найчастіше зустрічається в Україні. Наприклад, за інформацією, цей автомобіль займає майже 60% у структурі електропарку України.

Як з’ясувалося, добре знайомі і з продукцією американської марки Tesla . Наступні чотири рядки рейтингу впізнаваності зайняли машини цього бренду: Model 3Model S, а також Model X та  Model Y.

Трохи менше, але майже кожен другий опитаний виділив у запропонованому переліку німецький електрокар Audi e-tron . Далі в десятці найвідоміших електромобілів опинився BMW i3 , і  Mitsubishi i-MiEV. Замикають цей рейтинг Chevrolet Bolt і Porsche Taycan: їх вказали серед знайомих 35,2% і 35% респондентів відповідно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!