Німецька компанія Audi розкрила плани на найближче майбутнє, де значиться 20 нових моделей

0
303

Бренд Audi, провідний автовиробник Німеччини, щойно оголосив про свої великі амбітні плани з випуску не одного, не двох, а колосальних 20 нових автомобілів протягом наступних двох років. При цьому більшість із них будуть електромобілями. Концерн робить величезний крок у бік електрифікації в рамках свого довгострокового плану повного переходу на альтернативні джерела енергії до 2050 року.

Варто докладніше розглянути, що приготувала нам марка Audi. По-перше, бренд завжди був відомий своїм преміальним дизайном та передовими технологіями. Але тепер компанія бере на себе завдання сталого розвитку, оскільки автомобільна промисловість рухається до більш чистих та екологічних видів транспорту.

Щоб не відставати від вимог споживачів та урядових ухвал, Audi планує випускати нову модель приблизно кожні дев’ять тижнів, щоб досягти своєї мети — 20 нових автомобілів до 2025 року. Більшість цих нових моделей будуть повністю електричними, а їх цілих 13. Інші сім машин будуть гібридами, що підключаються.

Цей серйозний зсув у бік електричної мобільності є частиною масштабнішого плану Audi з досягнення до переходу на «зелений» модельний ряд до 2050 року. Але Audi не зупиняється на досягнутому. Концерн також вкладає значні кошти у покращення своєї інфраструктури заряджання електромобілів. До 2025 року концерн планує встановити близько 10 000 зарядних станцій по всій Європі, щоб зробити зарядку електромобілів простішим та зручнішим для клієнтів (фото: Audi).

Отже, які переваги електромобілів? По-перше, він пропонує нижчі викиди та експлуатаційні витрати. А враховуючи прихильність Audi до принципів сталого розвитку, стає ясно, що вони серйозно ставляться до цього питання. Їхні амбітні плани щодо випуску нових «зелених» моделей та покращення зарядної інфраструктури — лише кілька прикладів того, як вони працюють у цьому напрямку. Загалом, схоже, що бренд прокладає шлях до світлішого та екологічнішого майбутнього. Зосередившись на дизайні преміум-класу, передових технологіях та сталому розвитку, компанія, напевно, залишиться лідером в автомобільній промисловості на довгі роки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!