Названо найдешевший новий автомобіль у США

0
549

Автомобілі дорожчають в Україні, а й у всьому світі. Однак, у грудні у американських дилерів має з’явитися нова модель, яка забере у Kia Rio титул найдоступнішого автомобіля на ринку.

У жовтні відбулася прем’єра рестайлінгового седана Nissan Versa 2023 модельного року, що під таким ім’ям у США продають Nissan Almera четвертого покоління. У американських дилерів новинка з’явиться у грудні. Замовлення вже приймають. Базова версія з 1,6-літровим «атмосферником» потужністю 122 л. і механічною коробкою передач буде коштувати від 16 725 доларів.

За ці гроші покупці отримають автомобіль із простенькими 15-дюймовими сталевими колесами, але цікавим набором електронних систем безпеки: системою автоматичного екстреного гальмування з функцією виявлення пішоходів, системою контролю рядності руху, системою автоматичного гальмування під час руху заднім ходом та автоматичним дальнім світлом. У салоні – 7-дюймовий сенсорний екран. Як опція можна замовити більший 8-дюймовий тачскрин, додаткову підставку для бездротової зарядки телефону, точку доступу Wi-Fi і систему контролю сліпих зон.

Оновлений седан Nissan Versa виявився на 800 доларів дешевший за Kia Rio, який правда може похвалитися і більш просунутим базовим оснащенням з бездротовою підтримкою Apple Carplay та Android Auto, підігрівом бічних дзеркал і варіатором замість «механіки».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!