У Європі назвали дату повної заборони автомобілів на бензині

Час читання: < 1 хв.
0

ЄС має намір повністю заборонити реєстрацію бензинових, дизельних і гібридних автомобілів з 2035 року. На думку європейських експертів, закон не передбачає жодних компромісів. Через такі закони та заборону двигунів внутрішнього згоряння в Європі можуть бути втрачені понад півмільйона робочих місць.

Щоб уникнути значного зростання безробіття в європейських країнах, комітет хоче організувати перепідготовку спеціалістів на інших більш екологічних і сучасних підприємствах. Нагадаємо, що деякий час тому Світовий банк попросив країни заборонити бензинові та дизельні двигуни, і світ повинен це зробити.

Автовиробники готуються до масового переходу до повномасштабного виробництва електромобілів, оскільки Європа розглядає заборону на двигуни внутрішнього згоряння. У компаній різні плани, але до 2030 року практично всі компанії зможуть повністю перейти на електромобілі.

Реклама

Поки що продаж таких авто зростає, і вже досяг 4,6 мільйона моделей, що на 1,5 мільйона більше, ніж реалізація “гібридів”. Найбільшу участь у продажу електромобілів бере Піднебесна, і як не дивно – Європейський Союз. Цікаво, як автовиробники вирішуватимуть проблеми з Європою, якщо не встигнуть повністю відмовитись від таких авто.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!