Головна Новини Українцям розповіли, що уживані авто з яким пробігом не варто купувати

Українцям розповіли, що уживані авто з яким пробігом не варто купувати

0
168

Найчастіше українці купують уживані автомобілі. Видання today.ua розповідає, з яким пробігом уживаний автомобіль краще не купувати.

Експерти не рекомендують купувати автомобілі із пробігом приблизно 200-300 тисяч кілометрів. У багатьох автомобілів до такого пробігу виникають серйозні проблеми, залежно від моделі та автовиробника. Звичайно, бувають приємні винятки, але вони лише підтверджують правило.

Багато залежить ще не тільки від пробігу автомобіля, а й від того, як його експлуатували. Якщо машину погано доглядали і багато їздили, лихачили, то в неї проблеми можуть виникнути навіть раніше, ніж вона досягне кордону в 200 000 км.

При великому пробігу через зношування клапанів і поршнів у двигуна буде багато проблем. Якщо вчасно не перевірити на СТО автоматичну коробку передач, їй незабаром доведеться робити капітальний ремонт.

При належному догляді автомобіль, наприклад, з 3,0-літровим атмосферним двигуном буде досить надійним, навіть при пробігу 200 000 кілометрів. А ось машини з турбодвигуном можуть бути не такими надійними після великого пробігу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Дякуємо!

Тепер редактори знають.