В Україні помітили автомобіль з дуже рідкісним номерним знаком

0
143
Вартість такого знака може становити кілька тисяч доларів.

Кожен український водій хоч раз замислювався, щоб отримати на машину так званий “блатний” номер. Якщо номерами на кшталт “АА0000АА” вже нікого не здивувати і щось подібне можна придбати (хоч і за відносно великі гроші), то на українських дорогах все ще трапляються досить рідкісні номерні знаки, які вводять збентеження інших водіїв.

Днями в Одесі було помічено Volkswagen Passat із США з державним номерним знаком ГО 0001 ГО, повідомляє ТопЖир. Подібний номер викликає дуже багато запитань. Для початку тут можна побачити нову серію для одеських номерів – “ГО”. Також у старожилів українських доріг можуть викликати певні спогади комбінація літер “ГО” наприкінці.

За часів кінця 90-х та початку 2000-х в Україні були популярні особливі номери зі специфічними серіями наприкінці: ВР (Верховна Рада), КМ (Кабінет Міністро) та була абревіатура ГО (у народі її володарів називали “Особливо О*уєвшие” ). Відразу зазначимо, що цей номер не є іменним, тому можна припустити, що його власник дуже непроста людина в структурі МВС.

Якщо говорити про вартість такого номера на цей час, то цілком ймовірно, що він може бути за ціною, як автомобіль. У виданні ТопЖир зазначили, що у різний час цей номер був закріплений за різними автомобілями:

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!