Головна Новини В Україні можна безкоштовно заправити авто на АЗС: як це зробити

В Україні можна безкоштовно заправити авто на АЗС: як це зробити

0
1670

Українці зможуть безкоштовно заправити свої машини на АЗС WOG на гуманітарній платформі «єДопомога». Для цього необхідно залишити заявку та скористатися відповідною передоплатою благодійника.

Як це працює?

У компанії пояснюють, що механізм працює наступним чином: на платформі «ЄДопомога» благодійникам необхідно обрати заявку на допомогу у розділі «Паливо» та сплатити передоплату на суму 200, 500 чи 1000 гривень.

Після цього заявник отримає спеціальний цифровий код, який можна використовувати для придбання палива в мережі АЗК WOG.

Інструкція як отримати допомогу (для заявника):

  • зареєструйтесь на платформі за посиланням ;
  • залиште заявку на допомогу;
  • коли благодійник вибере заявку та здійснить оплату, ви отримаєте код в електронному кабінеті на платформі та/або смс-повідомлення на номер мобільного телефону. Щоб скористатися допомогою, під час купівлі палива на касі потрібно надати цифри коду із СМС або показати підписку «єДопомога» зі штрих-кодом для сканування.

Інструкція як зробити передоплату (для благодійника):

  • перейдіть на платформу за посиланням ;
  • виберіть заявку, яку хочете закрити, та зручний номінал для оплати: 200, 500 чи 1000 гривень;
  • сплатіть обрану вами суму. Після оплати заявник отримає смс-повідомлення та зможе скористатися передоплатою на пальне протягом 30 календарних днів.

У прес-службі звертають увагу, що передплата на паливо є разовою та дійсна протягом 30 днів з дати оплати і може використовуватися лише для покупок у мережі АЗК WOG.

Прив’язки до певного виду палива немає.

Важливо . Якщо передоплата не використана протягом цього часу, «єДопомога» інформує благодійника, що її прострочено та згенеровано заново, та повідомляє про необхідність направити його новому заявнику, який потребує допомоги.

Де можна заправитися?

Вказано, що скористатися такою передоплатою можна на будь-якому АЗК WOG, крім тих, де воно відсутнє або відпускається тільки для заправки спецтранспорту або за безготівковим розрахунком.

Перевірити наявність палива на АЗК WOG завжди можна на сайті компанії у розділі «Карта», а також у відповідному розділі у програмі PRIDE.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.