Tesla більше не приймає замовлення на популярну версію Model 3: причина

0
216
epa08997306 A Tesla Model 3 vehicle, at center, flanked by two Model Y vehicles that are used by a Tesla dealership as test-drive vehicles, are seen parked in a garage in Washington, DC, USA, 08 February 2021. Tesla purchased 1.5 billion US dollars worth of bitcoin, and announced it will soon start accepting the cryptocurrency as a form of payment for Tesla products. EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS
Компанія Ілона Маска виявилася нездатною задовольнити попит, що швидко зростає, на свою найпопулярнішу модель.

Популярність електрокарів зростає не по днях, а  по годинах, але навіть великі компанії не здатні задовольнити зростаючі потреби населення в екологічних автомобілях на електротязі. Так, нещодавно компанія Tesla повідомила, що замовлення на одну з найпопулярніших моделей було зупинено.

Йдеться про автомобіль Tesla Model 3 Long Range, який тимчасово недоступний на сайті автовиробника. Зазначимо, що ця версія була топовим виконанням електрокара Model 3. Як повідомляють на сайті виробника, знову замовити цю модель можна буде з наступного року.

Причина подібної ситуації максимально проста – брак ресурсів та можливостей для виробництва потрібної кількості авто. Водночас, враховуючи попередні тенденції ринку, можна очікувати, що ціни на Tesla Model 3 Long Range з невеликим пробігом різко підскочать на вторинному ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!