Авто якого кольору аодобаються українцям у 2022 році

0
406

З початку 2022 року Сервісний центр МВС опублікував цікаву статистику щодо кольору автомобілів, які найчастіше обирають українці.

Перше місце в Україні сірий (він же срібний) – 142,301. Це стійкий колір, і він переважає в характері обережних людей, які добре думають, перш ніж прийняти рішення. Власники сріблястих автомобілів прагматичні та заповзятливі, розумні підприємці, мають гарний смак.

На другому місці чорний (88 671). Розкішні та витончені кольори. Власники таких автомобілів зазвичай горді та гідні, але не виглядають зухвало. Вони стильні і в той же час люблять контролювати себе, наполегливі і серйозні. Чорний, безумовно, колір сильних.

Бронза з Білого – 55 650. Це ідеальний колір. Власник такого типу автомобіля елегантний і прагне бути ідеальним у всьому.

Четвертий — синій (45 604). Кольори неба і миру. Якщо у вас синій автомобіль, то вас можна охарактеризувати як оптимістичного, щирого, надійного і чесного людини. Ви любите, щоб вас цінували за ваше сильне почуття власної гідності та інтелект.

Звичайно, колір має значення, але ми віддаємо перевагу інтер’єру. Будь чоловіком за кермом будь-якого автомобіля.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!