Названо найбільш аварійні марки автомобілів у США

0
639

Американці склали рейтинг 5 автомобільних марок з найбільшою кількістю аварій у 2022 році.

Завдяки експертному аналізу понад 4,5 мільйонів заявок на автострахування та багатьох інших джерел даних команда Insurify Insights підготувала рейтинг марок автомобілів, які частіше за інших потрапляють у ДТП.

Hyundai

Відсоток сучасних водіїв, винних у ДТП: 10,30% (на 11% вище середнього по країні).

Найгірший показник – у Genesis Coupe (13,89% водіїв повідомили про ДТП зі своєї вини). Найкращий показник у модельному ряду Elantra Coupe (5,60% водіїв повідомляють про аварію з їхньої вини)

Hyundai — це бренд, відомий виробництвом практичних і доступних автомобілів, які явно не приваблюють водіїв, які схильні до ризику. Загалом 10,30% сучасних водіїв повідомили про попередні аварії з вини. Однак високий рівень аварійності бренду насправді обумовлений початківцями водіями, оскільки автомобілі корейського бренду дуже доступні в США.

Mazda

Відсоток водіїв Mazda, які реєструють ДТП через необережність: 10,41% (на 12% вище середнього по країні).

Найгірший показник у CX-3 (12,62% водіїв повідомили про ДТП зі своєї вини). Найкраща поведінка для водіїв Mazda2 (7,65% водіїв повідомляють про аварії з їхньої вини).

Volkswagen

Відсоток водіїв Volkswagen, які реєструють ДТП з вини: 10,46% (на 13% вище середнього по країні.

Найгірший порушник у Jetta (11,71% водіїв повідомляють про аварії з вини). Найкраще показали себе водії Atlas (7,81% водіїв повідомили про аварії з їхньої вини).

Як і Hyundai, Volkswagen є виробником, відомим тим, що випускає добре зроблені, але не обов’язково кричущі автомобілі. Той факт, що він посідає третє місце серед водіїв країни, які найбільше схильні до аварій, дивує, особливо тому, що найгіршим порушником бренду є не спортивний Golf GTI, а дуже популярна Jetta.

Subaru

Відсоток водіїв Subaru з винними ДТП: 10,75% (на 16% вище середнього по країні).

Найгіршим показником став WRX (13,17% водіїв повідомили про ДТП зі своєї вини). Найкраща поведінка для водіїв Ascent (8,10% водіїв повідомили про аварію з їхньої вини).

Ubaru є однією з найбезпечніших марок автомобілів на дорозі, що особливо важливо, оскільки водії Subaru спричиняють друге місце за кількістю аварій у країні.

RAM

Відсоток водіїв RAM, які реєструють ДТП через недбалість: 10,82% (на 17% вище середнього по країні).

Найчастіше в ДТП потрапляють водії RAM 3500 (14,14% водіїв повідомляють про ДТП зі своєї вини). Найкращий за статистикою брендів ProMaster 1500 (10,29% водіїв повідомили про ДТП з їхньої вини).

10,82% водіїв RAM повідомляють про зареєстровані аварії, власники бренду є найбільш схильними до аварій. Драйвер оперативної пам’яті має на 17% більше шансів викликати збій, ніж звичайний драйвер для США. Навіть драйвер для топової моделі оперативної пам’яті ProMaster 1500 мав на 11% більше шансів вийти з ладу, ніж звичайний драйвер для США. Тим часом водії найгіршого порушника бренду, RAM 3500, спричиняли аварії на 53 відсотки частіше, ніж у середньому по США.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!