В Україні розгорнули виробництво мега-зерновозу (відео)

0
1068

Завод спецтехніки «Техкомплект» освоїв новий напрямок – випуск великовантажних сільськогосподарських самоскидів. Першим став модель AGRiLine 35 з робочою назвою MEGA Koshmanivets. Зазначимо, що відтепер усі самоскиди для аграріїв, що випускаються на підприємстві (як на шасі вантажівок, так і причіпної техніки) будуть носити ім’я AGRiLine.

Щодо моделі AGRiLine 35, то вона виконана на тривісному шасі Hongyan Genlyon CQ3346HV39D у співпраці з дилером – компанією «Ерідон Тех».

Самоскид оснащений 35-кубовим кузовом двостороннього розвантаження (назад і праворуч) і може перевозити до 20 т. «Техкомплект» для даної моделі може використовувати й інше шасі, розраховане на повну масу від 32 т і вище.

При виробництві кузовної надбудови використовувалася надміцна сталь моделі Strenx 700 – з неї виготовлені поздовжні лонжерони та гнуті поперечки трапецієподібної форми. У конструкції стійок кузова та бортів використана не прямокутна труба, а профіль особливої ​​форми.

Використовується якісна імпортна фурнітура та гідравліка марки Hyva. Як опція кузов оснащується зсувним тентом для захисту вантажу від негоди.

Великовантажний самоскид AGRiLine 35 виробництва «Техкомплект» пройшов усі необхідні випробування та сертифікацію та готовий поповнити ряди такої затребуваної сьогодні сільгосптехніки для збирання нового врожаю.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!