Спортивний підрозділ Volvo випустив велосипед за ціною авто

0
410
Компанія Polestar пропонує велосипед “усього” за 9390 доларів.

Allebike Alpha Polestar Edition вийде обмеженим тиражем у 100 штук. Кожен із цих велосипедів збиратимуть вручну, а купити його можна буде в офіційному магазині Polestar Additionals. Враховуючи все вищесказане, автори вирішили встановити цінник за цей велосипед у $9390.

Найцікавіше, що велосипед за фактом є трохи покращеною версією топової моделі Allebike Alpha XX1 AXS за $6 630. Таким чином, можна зробити висновок, що збільшення ціни на 3000 доларів обґрунтовано участю в проекті компанії Polestar.

В ексклюзивній моделі рама зроблена з CFRP-пластику, рульова колонка трохи “завалена”, а навісне обладнання замінено більш досконалим. Кермо у велосипеда зроблено з вуглепластику, підсідельний штир від компанії RockShox Reverb AXS з бездротовим регулюванням. Колеса у двопідвісного велосипеда встановлені від Vincents CF-29 Boost з шинами Pirelli Scorpion XC-S Pro Wall.

Все це в сумі дає вагу 11,5-11,6 кг. При цьому варто відзначити, що це повністю класичний велосипед і, попри участь компанії Polestar у проекті, жодного електроприводу у велосипеда немає.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!