Технології майбутнього, які скоро з’являться в автомобілях

0
1029

Сучасний автомобіль функціонує не стільки як засіб пересування, скільки як засіб чи інструмент, що полегшує мобільність людей та спрощує пересування. Навіть якщо сучасні автомобілі містять безліч електроніки, яка регулює різні системи та спрощує ведення, це ще не кінець технологічного прогресу в автомобільній промисловості. Давайте подивимося на нові захоплюючі технології, які з’являться в автомобілях у найближчі кілька років.

Кожен великий автовиробник зараз працює над технологією автономного водіння для своїх автомобілів. Більше того, вже розроблено повністю функціональні прототипи, які наразі проходять випробування на дорогах загального користування. Людям буде дозволено купувати автомобілі з автономним керуванням після того, як буде доведено, що ця технологія не становить ризику у всіх можливих відносинах.

Ще однією технологією, що розвивається, є підключені до онлайн мережі автомобілі. Ці автомобілі здатні в режимі реального часу отримувати інформацію про дорогу, дорожні знаки, інші транспортні засоби та багато іншого. Це робиться для того, щоб зменшити кількість людей, які становлять потенційну небезпеку на дорогах.

Важливими аспектами вдосконалення автомобілів є мінімізація їхнього впливу на навколишнє середовище та відмова від використання двигунів внутрішнього згоряння. Внаслідок цього у недалекому майбутньому, ймовірно, з’являться автомобілі, що працюють на водні. Адже замість шкідливих газів глушники цих автомобілів випускають нешкідливу пару.

Безперечно, автомобілі майбутнього будуть оснащені значно більшою кількістю засобів для розваги водія та пасажирів, ніж сьогоднішні автомобілі. У салоні буде більше речей, на які можна подивитися, а також більше можливостей розважити себе під час подорожі.

Кожен автомобіль матиме доступ до багатьох форм медіа, включаючи соціальні мережі, музику, фільми та ігри, а також рекламу.

Існує ймовірність того, що технологія Face ID, яка дозволяє розблокувати смартфон користувача шляхом сканування його обличчя, незабаром буде доступною і в автомобілях. Оскільки автомобіль зможе ідентифікувати свого власника по обличчю та відчиняти для нього двері, ця технологія покликана повністю замінити ключі та брелоки у процесі розблокування автомобіля.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!