Час очікування нових автомобілів Skoda скоротять

0
974

Новий генеральний директор компанії Skoda Auto Клаус Целлмер заявив, що намагатиметься зробити так, щоб скоротити покупцям Skoda час очікування нового автомобіля.

За його словами, Skoda постарається подолати дефіцит мікрочіпів та інших комплектуючих і зробити так, щоб покупці чекали на свої автомобілі якнайменше.

У чеського автогіганта, як і в інших автовиробників, вже давно виникли проблеми через дефіцит мікрочіпів. Але для Skoda ситуація стала ще складнішою після початку повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ в Україну.

Справа в тому, що чеська компанія отримувала з України кабельні джгути та дроти. Після початку війни виникли проблеми з їх постачанням. Skoda була змушена перенести частину виробництва кабельних джгутів до Чехії.

Клаус Целлмер, який замінив на посаді голови Skoda Auto Томаса Шефера, впевнений, що зможе зробити так, щоб покупці менше чекали на свої машини. Чи вийде це у нього насправді – покаже час. Нагадаємо, що раніше Целлмер був директором із продажу компанії Volkswagen.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!