Водіїв попередили про шахрайство при купівлі палива

0
1502

Під час бензинової кризи в Україні з’явилося чимало шахрайських схем, і люди несвідомо можуть стати жертвами шахраїв. 7 липня компанія WOG попередила про новий обман.

У пресслужбі розповіли, чого варто остерігатися клієнтам компанії, пише «Сьогодні».

Шахраї створили фейковий ресурс

У мережі з’явився клон офіційного онлайн-магазину WOG. Щоб викликати довіру у користувачів, аферисти додали на сайт посилання на офіційний сайт мережі АЗК WOG та Центр підтримки клієнтів. Через цей ресурс шахраї крадуть гроші та персональні дані клієнтів.

«Звертаємо увагу і вкотре закликаємо купувати талони і паливні картки виключно через офіційні представництва WOG, контакти яких є на офіційному сайті wog.ua. В жодному разі не треба звертатись до сторонніх компаній та не купувати з рук», – ідеться в повідомленні компанії.

У пресслужбі додали, що WOG не продає паливні талони і картки через сторонні сайти, Telegram-канали, групи у Viber, сторінки в TikTok та інші соціальні мережі.

«Також ми не ведемо комунікацію у Telegram-каналах щодо продажі паливних талонів, тому будемо вдячні за твою активну позицію, та розміщення скарг на подібні публікації – не дозволяй шахраям вводити себе в оману», – ідеться в повідомленні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!