“Через декілька тижнів”. Глава мережі АЗС попередив про загрозу нового витка паливної кризи

0
36145

Леушкін зазначив, що проблеми з постачанням дизеля в Україну викликають більше побоювань, ніж із бензином, який потроху завозять до країни.

Україна найближчими тижнями може зіткнутися з новим витком паливної кризи. Так вважає власник мережі АЗС Prime Дмитро Леушкін.

“Думали, вже попускає. Ні. На жаль… Особисто у мене тепер дизель викликає більше побоювань, ніж бензин, його потроху тягнуть, його треба не так багато порівняно з дизелем. У нас є великі шанси поринути у новий виток паливної кризи через пару-трійку тижнів”, – написав він у Facebook.

За його словами, попит та споживання палива значно перевищує рівень постачання пального до країни. Попереду збирання сільськогосподарських культур і високий обсяг зростання перевезень, оскільки всі структури використовують транспорт. 

“Взагалі ситуація напружує… Все ж таки на колесах зараз: і зерно, і побутові товари. Логістики “залізкою” менше стало, вона незграбна, автотранспорт у фаворі, траси перевантажені. Але це все дизель, якого на таке споживання явно немає. Як” та 150 тисяч євроблях, до речі, на халяву завезених”, – зазначив він.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!