Продають “бодягу” за захмарною ціною: як в Україні наживаються на паливній кризі

0
1191

В Україні деякі перекупники бензину продовжують збувати дефіцитний товар сумнівної якості за захмарними цінами.

Як повідомляє Апостроф, на сайті OLX мешканцям Київської області – Софіївської Борщагівки, Вишневого, Боярки та Святопетровського пропонують купити популярний вид бензину Mustang 95, який зазвичай реалізується на заправках WOG. Якщо на АЗС ціна на А-95 становить 52 грн/л, то в інтернеті його збувають по 75 грн/л.

У Миколаєві перекупники продають бензин А-95 за 80 грн/л, тоді як на заправках по Україні цей вид пального реалізують у середньому за 51 грн/л. Власник готовий здійснити угоду лише при покупці від 10 літрів. Він запевняє, що паливо “якісне з Європи, а не розведена бодяга”. За домовленістю готовий також продати дизель.

У Кривому Розі пропозиції ще сумнівніші – без чітко зазначеної ціни намагаються збути бензин А-95. Покупців запевняють, що можуть продати будь-яку кількість, а при великому замовленні буде гарна знижка.

В Ірпені чоловік продає “солярку” та бензин, запевняє, що продукція – з АЗС WOG та OKKO. Проте ціна дуже відрізняється від офіційної: за літр дизеля виставили ціну 49 грн, а бензину – 45 грн. Щоправда, не уточнюється, який саме бензин у продажу.

У Дарницькому районі Києва “з рук” продають популярний бензин Pulls 95 та Pulls Diesel, який зазвичай реалізують у мережі OKKO, та талони з цих же АЗС. Замовити поза чергами пальне коштує дорожче, ніж на заправці – 68 грн за літр бензину та 73 грн за літр дизеля. Одній людині збувають не менше 40 літрів за раз.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!