Головна Новини В Україні впав попит на паливо – на 60%

В Україні впав попит на паливо – на 60%

2
3185

Заступник директора НТЦ «Психея» Геннадій Рябцев повідомив, що Україна не може забезпечити обсяги постачання палива, які були до 24 лютого. На його думку, паливний ринок від тотального дефіциту рятує лише падіння попиту на пальне, пише AvtoBlog .

Експерт зазначає, що рівень споживання палива в Україні знизився на понад 60%. Для задоволення місячної потреби потрібні постачання 500 тисяч тонн пального, а в пікові – ще більше.

Сьогодні в Україні продовжують працювати лише міні-НПЗ. Великі підприємства та заводи були знищені окупантами. Трейдери змушені ввозити небачені раніше обсяги пального бензовозами, адже всі порти нашої країни блокує супротивник.

Директор Консалтингової групи “А-95” Сергій Куюн розповів, що Румунія, Польща та Словаччина не здатні покрити потребу України в паливі. Країни більше не справляються з таким навантаженням.

«Кількість бензовозів зросла, що йдуть через кордон. Але поки що за обсягами поставок ми не виходимо на ті, які задовольнили б внутрішній попит», — каже Геннадій Рябцев.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.