Головна Новини Водіїв застерегли від покупки палива через посередників

Водіїв застерегли від покупки палива через посередників

0
428

В Україні збільшилася кількість шахрайств із перепродажем палива через посередників. Деякі мережі АЗС навіть закликали не купувати паливні талони та картки у соціальних мережах, тобто не офіційно, пише today.ua .

Зокрема, українським водіям рекомендують не купувати паливні талони та картки у різних соціальних мережах з оплатою на приватні банківські картки. Інформацію рекомендують перевіряти на офіційному сайті тієї чи іншої мережі АЗС.

У повідомленнях операторів роздрібного паливного ринку наголошується, що продаж паливних талонів в електронному вигляді не здійснюється. Отримати паливо на заправках можна за паперовими талонами з водяними знаками, штрих-кодом, кольоровими волокнами та захисною фольгованою лінією. Тобто такі талони мають певний рівень захисту від підробки.

Якщо ви, не дай Боже, купили паливний талон в електронному вигляді, то не дивуйтеся, якщо на АЗС вам не дістанеться бензину.

Тим часом після того, як наприкінці квітня утворився дефіцит палива на АЗС, збільшилася не тільки кількість шахраїв, а й спекулянтів. Паливо вони перепродують за захмарною ціною, але через безвихідь водії погоджуються купувати таке пальне.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.