Стало відомо, які євробляхи безкоштовно розмитнюють в Україні

0
3491

В Україну під час дії безкоштовної розмитнення найчастіше ввозять автомобілі Volkswagen, Renault та Ford. Про це повідомляє AUTO-Consulting.

Також часто безкоштовно ввозять та розмитнюють автомобілі Skoda та Audi. Водночас, ці п’ять брендів займають майже 50% від усіх завезених в Україну автомобілів на іноземній реєстрації.

До найпопулярніших моделей увійшли VW Passat, VW Golf, Skoda Octavia, Renault Megane, Renault Scenic, Audi A6, Audi A4, BMW X5, а також Mercedes-Benz E-класу.

Слід зазначити, що більшість ввезених та розмитнених євроблях – це універсали. Приблизно 20% розмитнених автомобілів – кросовери та позашляховики. Практичні українці обирають практичні автомобілі.

Нагадаємо, безкоштовну розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації в Україні запровадили на початку квітня. Вона діятиме до 23 серпня. З 9 квітня по 15 травня 2022 року безкоштовно легалізували 76,5 тисячі автомобілів на іноземній реєстрації.

Ажіотаж з безкоштовного розмитнення такий великий, що у Польщі утворилися черги на 10 кілометрів і більше з автомобілів, що ввозяться в Україну.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!