Головна Новини В Україні шахраї «заробляють» на паливі: як працює схема

В Україні шахраї «заробляють» на паливі: як працює схема

0
2317

В Україні шахраї розміщують оголошення про продаж бензину. Вони вказують середні ціни, при цьому обіцяють «заховати» бензин після оплати поблизу зазначеного покупцем місця та вказати точку на карті.

“Обозреватель” . Вони зв’язалися з автором однієї з оголошень. Їм запропонували переказати гроші за 15 літрів бензину (з ціною 50 грн за літр), а також вказати місце доставки.

«У свою чергу продавець обіцяє протягом 2-3 годин привезти паливо і не далі 2 км від вказаної адреси закласти «скарб» з бажаним бензином та надіслати на телефон смс із описом місця, де лежить скарб, – пишуть журналісти. При цьому в столиці на АЗС бензин продається за ціною від 45 до 70 грн. за літр, і це при тому, що в чергах доведеться провести кілька годин.

А шахраї ж пропонують паливо практично за мінімальною ціною ще й без черги. Щоправда, при цьому «продавці» обіцяють разом із бензином безкоштовно залишити каністру. А її ціна нині становить від 250 грн.

«Цілком посильне мінімальне замовлення, яке пропонує «продавці» – 15 літрів, еквівалентне всього 750 гривень і не відлякує потенційних покупців, заспокоюючи їхню підозрілість — адже сума за сьогоднішнім днем ​​і цінами невелика. Але головний аргумент на користь шахрайства, решта вони зізнаються, що паливо буде в каністрі», – пишуть журналісти.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.